• Stacks Image 15377
  • Stacks Image 15379
Stacks Image 247

Badrumsrenovering

Vi utför badrumsrenoveringar och åtar oss alla typer av badrum. Allt från den lite enklare badrumsrenoveringen till större projekt med skräddarsydda lösningar.
Hos oss får du ett nyckelfärdigt badrum till fast totalpris, du vet vad din badrumsrenovering kommer kosta innan vi kör igång.

Vi sköter allt från start tills det är fogat och klart. Som mål har vi att er vardag skall påverkas så lite som möjligt under själva renoveringen.

Kunderna som anlitar oss har en enorm trygghet och en fördel framför våra konkurrenter då de får full dokumentation av arbetets alla moment. Vi tar bilder på före och efter samt under arbetets gång för att ni som kund ska kunna känna trygghet och kunna bevisa om det gjorts något arbete som inte följer rådande regler för badrumsrenovering eller vid nybyggnad av badrum.

Läs mer om vår trygghet när du ska renovera ditt badrum

Kostnadsfri offert för er badrumsrenovering

Bestämmer ni er för en kostnadsfri offert från oss så slipper ni alla bekymmer! Det enda ni som kund behöver tänka på är vad ni önskar i ert nya badrum. Kontakta oss så planerar vi in en tid för hembesöket där vi i lugn och ro går igenom er badrumsidé.

Vi utför badrumsrenovering i bland annat Höllviken, Vellinge, Malmö, Limhamn, Lund, Lomma, Bjärred, Åkarp, Staffanstorp, Skanör och Falsterbo

Badrumsrenovering - Referenser per ort

Vi är stolta över att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Nedan presenterar vi några orter där vi gjort badrumsrenoveringar eller nybyggnation av badrum. Vi kommer kontinuerligt att uppdatera informationen.

SP-Bygg Öresund AB har behörighet för utförande av arbeten enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum.

../../resources/byggkeramikradet.pdf,[iframe]

KUNDTJÄNST

Följ oss på instagram
Stacks Image p13624_n14383
- Vi gör lite mer
- Vi ser lite mer
- Vi hör lite mer
- Vi bryr oss lite mer
Dela
Twitter
Google+
Facebook
Blogger
LinkedIn
Flickr
Instagram
Pinterest
Skype
Snapchat
Spotify
Tumblr
Vimeo
WhatsApp
Wordpress
YouTube
Kontakta oss
Skicka email till en vän
Skriv ut