Stacks Image 9416

Välkommen till SP Bygg i Öresund

Sp-Bygg är ett byggföretag med erfarna snickare, plattsättare och målare beläget i Staffanstorp. Vi är idag 8 yrkesmän med lång och gedigen erfarenhet inom alla byggområden. Vårt verksamhetsområde är i huvudsak Malmö,Lund och Trelleborg med omnejd men åtar oss även jobb i andra delar av Skåne.

Vi utför allt från små reparationer till totalrenoveringar och nybyggnation av villor! Renoveringar av alla dess slag: takläggning, fasadrenovering, badrumsrenovering, köksrenovering , golvläggning, byte av fönster m.m. Ja listan kan göras lång.

Våra kunder är privatpersoner, fastighetsbolag, kommuner och industri.
Vi tar hand om helheten åt våra kunder, från grund till tak! Kontakta oss gärna för att diskutera det ni vill ha utfört!

Våra tjänster

Stacks Image 1448

Allt inom bygg

Vi åtar oss jobb från att skruva i en skruv till totalrenovering av villor och lägenheter. Inget jobb är för litet eller för stort.
Stacks Image 1453

Köksrenovering

Med över 20 års erfarenhet av köksrenovering och nybyggnad kan vi stolt säga att vi vet vad vi gör. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och står vid projektets slut alltid men en nöjd kund.
Stacks Image 1458

Fönsterbyte

Vi jobbar bland annat med fönster från Velux och Skaala. Vi åtar oss att byta ut enskilda fönster eller större byggnadskomplex. Hos oss kan ni både köpa fönster och få hjälp med monteringen.
Stacks Image 1433

Badrumsrenovering

När man bygger ett badrum krävs det att det görs rätt enligt gällande regler och lagar. Hos oss kan ni som kund känna er trygga eftersom vi innehar alla nödvändiga certificeringar inom våtrum.
Stacks Image 1438

Spackla & Måla

Ca var 6:e år kan huset eller lägenheten behövas målas om invändigt för att det skall se fräscht och snyggt ut. Målarna på SP-Bygg är både snabba och noggranna så ni kan vara säkra på att det inte drar ut på tiden.
Stacks Image 1443

Takbyte

När bytte du ditt tak senast? Många hus byggda på 70-talet har idag behov av att bytas ut helt. Ofta är det inte själva takpannan utan underlaget som är dåligt.

Noggrannhet och effektivitet betyder mycket för oss. Det är även en av anledningarna till att vi blir anlitade så ofta.

Stacks Image 31

Vi gör lite mer

Stacks Image 33

Vi ser lite mer

Stacks Image 35

Vi hör lite mer

Vad säger kunderna?

 • Vi anlitade SP-Bygg för en ombyggnad av garage till rum. Vi kan varmt rekommendera dem för ert nästa projekt.
  Thomas.J
 • Sp-Bygg i Öresund har renoverat vår takkupa efter läckage och vi är mer än nöjda! Förutom ett suveränt och proffsigt bemötande var de även mycket snabba och effektiva, vilket säkert gjorde det hela lite billigare.
  Anna.L
 • Mycket bra företag, Allt klart i tid och blev till och med lite billigare än sagt från början. Jag gillar deras arbetsledare Stefan. Ordentlig och trevlig.
  Ann-Christin.A
 • Bra kvalitet i arbetet och tillgängliga under hela processen. Vi är supernöjda med vårt slutresultat!
  Henrik.H
 • Vi har anlitat SP-Bygg vid två tillfällen. De har väldigt tydliga offerter som man förstår sig på med arbete och material specificerat. Många byggfirmor slår ihop allt i en klumpsumma så man vet inte alls egentligen vad allt kostat.
  Torbjörn.E
 • Byggde ny altan. Kom igång snabbt, rätt pris, professionellt bemötande och professionellt utfört arbete. Nöjd kund.
  Anders.S

Vi räknar på ert nya byggprojekt

Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss snarast möjligt.

Ni hittar oss här

Välkomna in på vårt kontor i Staffanstorp för en diskussion om ert nya byggprojekt.
Choose a location
Kontor
Handelsvägen 16L, 245 34 Staffanstorp

KUNDTJÄNST

Följ oss på instagram
Stacks Image p13495_n14383
- Vi gör lite mer
- Vi ser lite mer
- Vi hör lite mer
- Vi bryr oss lite mer